Zakelijk Tekenen Café

Oefen & verdiep jouw Zakelijk Tekenen-skills

Wil jij jouw visuele skills oefenen, echt even tijd maken voor tekenen en lekker oefenen en inspiratie opdoen? Maar weet je zelf niet hoe? Of kom je er maar niet aan toe? Dan is het Zakelijk Tekenen Café voor jou!


Tijdens het Zakelijk Tekenen Café:

 • ga jij vooral lekker oefenen & visuele meters maken
 • doe jij allerlei toffe, inspirerende Zakelijk Tekenen oefeningen om je vaardigheden uit te breiden
 • duik je daarnaast de diepte in over 1 specifiek Zakelijk Tekenen thema
 • kun jij jouw vragen over Zakelijk Tekenen stellen aan een ervaren tekenaar
 • en krijg jij een mega creatieve boost!

Even tijd voor jezelf om creatief bezig te zijn en te werken aan jouw visuele skills

Het Zakelijk Tekenenen Café is speciaal bedoelt voor jou om echt even tijd voor jezelf te maken en creatief bezig te zijn! En even de tijd te nemen om te oefenen en experimenteren met Zakelijk Tekenen. Iets wat in je eentje vaak lastig is. In onze Café tijd doen we dan ook voornamelijk heel veel toffe, creatieve teken-oefeningen. En daarnaast zoomen we elke keer in op een specifiek thema binnen Zakelijk Tekenen, zodat jij jouw kennis en vaardigheden vergroot.

Doordat jij echt even bewust tijd vrij maakt voor het tekenen, en je dit samen met anderen doet, kom je echt in de flow en krijg je een dikke creatieve boost!

Elk ‘Café’ start met een of twee lekkere, laagdrempelige opwarm-oefeningen. Dan duiken we de diepte in en krijg je een stuk verdiepende theorie (circa een half uur). Dit is elke keer weer een ander onderwerp. Aansluitend doen we oefeningen om de theorie direct toe te gaan passen. Het laatste kwartier is er tijd om je werk te delen en vragen te stellen!

Voor wie?

Het Café is er voor iedereen die zijn/haar Zakelijk Tekenen skills wil oefenen! Ideaal als je al een keer een training hebt gevolgd, maar het lastig vind daarna zelf te blijven oefenen. Maar ook als beginner ben je van harte welkom. weet wel: in de cafés wordt geen basistheorie behandeld.

Praktisch

 • de ‘cafés’ vinden plaats in Zoom
 • een paar dagen van te voren ontvang je de inloggegevens
 • naderhand ontvang je een handige ‘Cheatsheet’ met een samenvatting van de sessie
 • een Café duurt 1,5 uur
 • De Café’s gaan door bij minimaal 5 aanmeldingen

Data:

 • Vrijdag 7 juli – 10.00-11.30 uur – live (mee) tekenen – Skethchnote & Graphic Recording tips

Café kosten:
pilotprijs: 19,95 ex. BTW per keer


Nog vragen? Hieronder antwoord op de meest gestelde vragen:

Is dit ook voor beginners?

Ja, ook zonder ervaring kun je in principe mee doen. Wel wordt er niet ingegaan op de basis theorie van Zakelijk Tekenen en is dit geen echte training, maar meer een ‘lekker samen oefenen’ insteek. Wil je alle ins en outs van Zakelijk Tekenen leren? Doe dan mee met een van mijn live trainingen op locatie of volg de online cursus.

Wordt het Café opgenomen?

Nee. Dit is een live café. Om de privacy en het ‘vrije’ gevoel tijdens de sessie te bewaren wordt er niet opgenomen. Wel krijg je naderhand een ‘Cheatsheet’ met daarop alle tips samenegevat zodat je een handig naslagwerk hebt.

Heb ik speciaal materiaal nodig?

Nee! (print)Papier en wat gekleurde stiften zijn voldoende.

Ik heb een andere vraag.

Geen probleem! Stuur me even een mailtje en ik geef je antwoord.