Uit je comfortzone: tekenen in verschillende kunststijlen

Het is vandaag de dag van de Taal, Kunst en Cultuur (jaja). Een mooie aangelegenheid om me (weer) eens een beetje cultureel te verdiepen vond ik. Ik dook in de verschillende kunststijlen en creëerde zo tegelijk een uitdagende tekenoefening: objecten tekenen in verschillende kunststijlen. Doe je mee? 😉

Zakelijk tekenen oefeningen: teken in verschillende kunststijlen

Door te tekenen in verschillende stijlen kom je uit je comfortzone, oefen je nieuwe technieken en stimuleer je tegelijk je creativiteit!

Dus ik zou zeggen: pak die stift en ga los! Kies één of meerdere, relatief eenvoudige objecten en tekenen ze in verschillende stijlen.

Om je te helpen heb ik hierboven zeven verschillende kunststijlen voor je neergezet om mee te tekenen. Je kunt dit heel nauwgezet doen, maar ik zou zeggen laat je vooral inspireren en doe lekker je eigen ding.

Veel plezier!


Geef een reactie