Viva la Visuals'
Summerschool

Wil jij de kracht van Zakelijk Tekenen ontdekken en jouw bedrijf een creatieve boost geven? Wil je meer zichtbaarheid creëren en op een unieke manier communiceren met jouw ideale klant? Dan is de Summerschool perfect voor jou! Leer in 1 dag hoe jij tekenen kunt inzetten in jouw bedrijf. En hoe jij jouw verhaal kracht bij zet en je onderscheidt van de meute door visuele communicatie.

Voor wie

De Summerschool is speciaal voor ondernemers en creatieve professionals die tijdens de zomerperiode hun business willen boosten met visuele communicatie. Het is de perfecte manier om kennis te maken met Zakelijk Tekenen als je nieuwsgierig bent naar wat tekenen voor jou kan doen. Of om in één dag de basis te leggen voor jouw visuele communicatie en je eigen visuele verhaal te ontwikkelen voor je bedrijf. 

Of je nu een starter bent of een ervaren ondernemer, de summerschool is er voor iedereen die op een originele, creatieve manier wil gaan communiceren met hun klanten!

Spring er uit en creëer originele & creatieve
communicatie door te tekenen!

Tekenen is dé manier voor ondernemers om er tussenuit te springen en hun (online) zichtbaarheid en impact te vergroten. 

Want door te tekenen voeg jij een unieke, persoonlijke laag toe aan jouw communicatie. ‘Handgemaakte’, getekende uitgingen triggeren namelijk ons brein. Ze vallen op en raken ons 10x meer dan al die gelikte, maar onpersoonlijke digitale sh*t! (no offense)

Bovendien spreek je tegelijk de ‘voorkeurstaal’ van ons menselijk brein aan door te tekenen. Want heb je er wel eens bij stil gestaan dat tekenen de eerste en oudste communicatie vorm in ons bestaan is?

En wist je dat meer dan 75(!)% van de sensorische input die onze hersenen verwerken visueel is? En dat je brein dus maar 25% besteedt aan andere input? Your brain loves dus plaatjes! Daarom worden beelden ook tot wel 5 x beter onthouden dan tekst en spraak!

Als jij tekent wordt je beter dus onthouden én begrepen. Een GOUDEN COMBINATIE als jij er uit wilt springen met jouw verhaal en bedrijf!

En het mooie is: nog bijna geen enkele ondernemer maakt hier gebruik van!

Het is dus nú de tijd om die stift op te pakken. Want daarmee:

🦄 Personaliseer jij jouw communicatie en val je op. Voeg jouw eigen, unieke stempel toe, in plaats van die standaard Canva templates waar iedereen mee wordt dood gegooid!

💡 Maak je jouw verhaal in één oogopslag duidelijk, zodat jouw klant je sneller & beter begrijpt.

🧠 Wordt je beter herinnerd & blijf pakken in het hoofd van jouw doelgroep. Door slim gebruik te maken van de werking en visuele voorkeur van het brein van jouw klanten!

Leer in 1 dag de kunst van Visuele Communicatie

Tijdens de summerschool leer jij in één dag de kunst van communiceren met tekenen. Ik leer je hét geheim van Zakelijk Tekenen en neem je stap voor stap mee in het maken van eenvoudige, maar mega krachtige visuals. Aan het eind van de dag heb jij jouw eerste eigen plaat getekend! 

Na deelname aan de summerschool:

Dus, ben jij er klaar voor deze superpower te unlocken?

Doe dan mee en boost jouw business 🤩!

Deze ondernemers gingen je al voor:

Programma

Samen met andere ondernemers leer jij tijdens deze inspirerende en praktische dag jouw verhaal kracht bij te zetten door te gaan tekenen. We duiken in de theorie van Zakelijk Tekenen: waarom werkt visuele communicatie zo goed? En hoe kun jij hier gebruik van maken om jouw business te boosten? Je krijgt allerlei handige tips en trics van mij voor sterke en aantrekkelijke visuele communicatie en ontdekt hoe simpel tekenen eigenlijk is. Al deze kennis gaan we vervolgens direct gaan toepassen en vertalen naar jouw bedrijf! Aan het eind van de dag heb jij jouw eerste visual gemaakt.

Opzet van de dag:

De dag is inclusief een lekkere lunch & koffie en thee.

Praktisch

Vrijdag 14 juli 2023
of woensdag 23 augustus
10.00 – 16.00 uur

Op een centrale locatie in Arnhem (gratis parkeren, goed bereikbaar met OV. Adres volgt.)

Investering:
149,- ex. BTW
+ neem 1 gratis introducé mee

Ben jij er bij?

Gun jezelf en je bedrijf die creatieve boost en doe mee!

Het wordt een mega gave dag, boordevol inspiratie en fun. Ontmoet andere ondernemers en werk aan jouw communicatie en creatieve skills.

Wat anderen zeggen:

"Jaaa, de challenge was zó leuk dat ik alvast als verjaardscadeau ook de training ga doen! Nu al zin in!"
Nynke
Lifestyle coach
"Ik kan iedereen deze training aanbevelen. Het is echt een verrijking van je communicatie als je daar ook de kracht van beelden bij in kunt zetten.”
Maggie
Zelfstandig ondernemer
"Wow, wat was dít vet! Ik dacht echt dat ik het niet kon, maar niets is minder waar. Zeker met Ariënne's duidelijke uitleg en goede voorbeelden komt het helemaal goed! Zo waardevol dit. Ik teken nu bij alles! Van intakes tot ideeën uitwerken. En ook mijn socials zijn nu 10x origineler! Echt doen dus dit."
Maike
Online Kennisondernemer

FAQ

Ja, zeker! De Summerschool is juist een hele fijne, laagdrempelige manier om te ontdekken dat ook jij kunt tekenen. Dus verras jezelf en doe mee 😉.

Nee! Ik heb alles wat je nodig hebt voor jou klaar liggen ;). Het enige wat jij mee moet (of mag) nemen is goede zin!

Ja! De Summerschool sluit perfect aan op de Challenge. We gaan dieper in op de theorie die je daar hebt geleerd. En nog belangrijker we gaan samen aan de slag met jouw eigen visuele verhaal! Maar ook als je de challenge niet hebt gedaan is dit een hele waardevolle dag voor jou!

De Summerschool vindt plaats op een centrale locatie in Arnhem e.o., die goed bereikbaar is met OV en auto. Je kunt er gratis parkeren. De adresgegevens ontvang je t.z.t. in de mail.

Omdat ik geloof in de kracht van samen leren en elkaar inspireren mag jij gratis een andere ondernemer meenemen! Tijdens het afrekenen kun je aangeven of jij iemand meeneemt. (Wil je dit later nog wijzigen of toch nog iemand meenemen? Dan kun je me gewoon mailen!)

De Summerschool is er voor (online) ondernemers die kennis willen maken met Zakelijk Tekenen en die op een andere, effectieve manier wil leren communiceren en werken. 

Maar ook als je bijvoorbeeld coach, leraar, projectleider of trainer werkt binnen een bedrijf kun je deze lessen zeker toepassen! Tekenen is er voor elk beroep!

Deze dag is ideaal voor mensen zonder ervaring met tekenen. Maar ook als je al een keer een training hebt gevolgd is dit een toffe dag! We gaan samen werken aan jouw visuele verhaal. Zo zet je in 1 dag de basis van jouw visuele communicatie neer.

Jazeker! Je krijgt een smakelijke lunch en verfrissende drankjes gedurende de dag. Mocht je speciale dieetwensen hebben laat me dit dan zsm weten. 

Over mij:

Als mede zelfstandig ondernemer herken ik als geen ander jouw struggles bij het ondernemen én ook de passie die jij hebt voor jouw eigen business. Doing what you love: het meest fantastische, maar waarschijnlijk ook meest uitdagende wat je ooit gedaan hebt! 

Ik ben er eind 2022 vol voor gegaan. Iets waarvan ik (stiekem) al heel lang van droomde. Creatief bezig zijn en volledig mijzelf kunnen zijn en uiten. Dát is wat tekenen doet voor mij en wat ik ook aan anderen wil geven. Laten zien dat je anders kan en mag zijn. En serieus werk kunt doen mét creativiteit en speelsheid. You can be it all!

Daarom help ik ook zo graag andere ondernemers. Zodat ook zij kunnen shinen met hun business. Ik leer ze op te vallen, sprankelen en authentiek te communiceren met hun klanten door te tekenen. En met mijn business management en marketing achtergrond help niet alleen met het maken van die ‘leuke tekeningetjes’, maar juist óók met de strategie er achter ;). Zodat jij jouw passie kunt delen met zo veel mogelijk anderen!