Reflecteren op het eerste half jaar – visuele template

Het is tijd voor een feestje! Jouw eigen feestje wel te verstaan ;). Want het is alweer bijna juli. En dat betekent dat jouw eerste half jaar er bijna op zit! Hoogste tijd om een lekker bakje koffie te pakken (of champagne als je in een wilde bui bent) en je successen te gaan vieren 🥳. Om je hier bij te helpen heb ik een downloadbare visuele template voor je getekend 😉. Die je helpt om bewust stil te staan bij jouw eerste zes maanden van dit jaar.

Want daar staan we eigenlijk vaak nauwelijks bij stil. Zo zonde! Als we ons doel bereikt hebben, of een project hebben afgerond, scheuren we vaak volg gas door naar het volgende! Zonder echt even stil te staan, achterom te kijken en te genieten van wat je bereikt hebt. En ja, ook ik maak mij hier (behoorlijk) vaak schuldig aan 😅.


En dat terwijl het juist zo belangrijk, en gewoon fijn is om je ‘overwinningen’ te vieren. Groot en klein. Daarom heb ik deze template voor je gemaakt. Klik op de afbeelding om hem te vergroten en te downloaden; en vul hem in!

Vier je successen en sta stil bij speciale momenten

De template helpt je jouw successen en hoogtepunten te vieren. Heb jij je eigen doelen overtroffen? Eindelijk die droomklant binnengehaald? Of misschien ben je misschien wel gewoon elke dag op tijd opgestaan (het zijn de kleine overwinningen die tellen!). Schrijf ze allemaal op en geef jezelf een dikke high five!

Welke inzichten wil je meenemen naar komend half jaar?


Daarnaast heb je de afgelopen 6 maanden vast ook leermomenten gehad. Dingen die misschien ‘fout’ gingen, maar waarvan je wel geleerd hebt op persoonlijk of zakelijk vlak. Grote en kleine inzichten die je hebt opgedaan, en die je mee wilt nemen in het komende half jaar. Schrijf ook deze op. Of teken ze uit.

Kijk vooruit

En richt tot slot je blik ook op de toekomst. Waar wil jij het komende half jaar op focussen? Wat vind je belangrijk? Laat je innerlijke Picasso los en teken ze uit. Tekenen helpt je namelijk deze doelen concreet te maken én zichtbaarder te maken. Hang jouw feestje dus vooral op de muur naast je bureau 😉. Zo word je herinnerd aan alle gave dingen die je al gedaan hebt en ben je meer gemotiveerd om jouw komende doelen te halen.


Go for it!


Ik proost dit eerste half jaar op:

En op alledrie ben ik even trots! Het was voor mij echt een enorme ‘leap of faith’ en sprong in het diepe om te gaan ondernemen. Van burn-out en niks kunnen tot op eigen kracht een bedrijf opzetten en runnen. Het was echt doodeng (en is het soms nog steeds), maar I f*cking did it! En dat mag gevierd worden! Soms vergeet ik gewoon hoe bijzonder dit is, en welke grote stappen ik heb gezet de afgelopen jaren. Dus bij deze: cheers to myself!


PS: Wil jij nou ook dit soort getekende ‘cadeautjes’ leren maken voor jezelf, jouw klanten of team? En wil jij in één dag leren hoe jij tekenen inzet als mega krachtig communicatie middel? En te gek, gave visuals  leren maken? Kom dan naar de Summerschool in Arnhem! Voor maar 149,- leer jij hoe je tekenen inzet in jouw werk. ‘t Wordt een feestje dus weer er bij! Extra feest: je mag gratis iemand meenemen! 🤩 Zie ik je daar? Check hier alle info.


Geef een reactie