Over

Hoi!

Ik ben Ariënne. AAls zakelijk tekenaar, facilitator en (creatief) trainer. zorg ik met de kracht van visueel werken voor meer creativiteit én effectiviteit op de werkvloer!

Viva la Visuals

Onder de naam Viva la Visuals laat ik anderen kennismaken met de kracht van Zakelijk Tekenen. Want ‘functioneel’ tekenen is niet alleen super gaaf, maar ook heel effectief! Het zorgt voor meer overzicht, focus en impact. Door het geven van trainingen leer ik anderen de kracht van visueel werken te ontdekken. Daarnaast maak ik visuele verslagen van bijeenkomsten en rapportages en faciliteer ik meetings op creatieve en visuele wijze.

Mijn teken avontuur

In 2016 deed ik mee met de Tekenvierdaagse van de Betekenaar (aanrader!). Vanaf dat moment was ik hooked, en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in visueel werken en zakelijk tekenen. Gewoon om dat ik het heel leuk vond, maar ook omdat ik zie dat visueel werken echt wat toevoegt.

Op Viva la Visuals deel ik mijn ervaringen en ontwikkelingen met je op weg naar steeds visueler werken. Zo hoop ik jou ook enthousiast te maken over visueel werken en te laten zien dat je hiervoor écht geen kunstenaar hoeft te zijn. Ik geef je tips hoe en waar te beginnen en deel mijn ervaringen met je om je te inspireren.

Heb je vragen of wil je meer weten neem dan gerust contact op!

Happy doodling!

Groetjes,

Ariënne

PS: benieuwd naar mijn eigen werk? Kijk dan hier.

Geef een reactie