Oneindige Praatplaat & Sketchnotes inspiratie op Voynetch.com

Wat inspiratie nodig voor je tekeningen? Ik heb een nieuwe bron voor je gevonden! Op Voynetch vind je eindeloze inspiratie voor je sketchnotes, praatplaten en andere (digitale) visuals.

Wat is Voynetch?

Voynetch is een platform waar je je visuele aantekeningen, graphic recordings en andere ‘informatieve’ tekeningen kunt bewaren. Je kunt er je eigen ‘collecties’ aanleggen, maar ook gewoon lekker snorren door de posts van anderen. En dat is eigenlijk nog het leukst!

De Voynetch ‘bieb’!

Op de site staan honderden visuals en elke maand is er een topic waar je aan mee kunt tekenen. Je kunt gericht zoeken op termen om visuals te vinden over bepaalde onderwerpen, maar ik vind het vooral leuk om random door de bieb te bladeren en inspiratie op te doen door de verschillende stijlen die je er vind. Van kleurrijk en digitaal tot simpel met pen: er is voor ieder wat wils!

Tips op Voynetch

Voynetch post ook zelf. In haar eigen collecties staan allemaal toffe en handige tips voor zakelijk tekenen. Bijvoorbeeld over visuele notes, kleurgebruik en de visuele elementen.

Ik ben benieuwd: waar haal jij inspiratie vandaan? Heb je tips, zet ze dan hieronder in de comments!


Geef een reactie