Laad creatief op en doe mee!

Herkenbaar? Ik merk dat ik de laatste tijd echt een beetje leegloop. Met al die donkere dagen, het thuiszitten en het gebrek aan (sociale/ creatieve) prikkels. Ik wel wat (creatieve) input en stimulans kan gebruiken, en jij waarschijnlijk ook!

Daarom heb ik in januari naast allemaal leuke oefeningen, 2 toffe activiteiten ingepland voor je. Dus: laad jij creatief mee op met Viva la Visuals? 😃 

Creatief opladen/ creatieve inspiratie zakelijk tekenen

’t Visuele Speelkwartier (pilot)

Dit idee dwaalt al langer in mijn hoofd, en nu we (waarschijnlijk) in lock-down blijven dacht ik: why not?!

Dus doe komende vrijdag gezellig mee met het ‘Visuele Speelkwartier’ en breek even los van je dagelijkse routine. Gewoon even een kwartiertje heerlijk tekenen en even creatief opladen!

Doe je mee? 🤹🏻‍♀️
Het speelkwartier vind plaats op vrijdag 15 januari om 10 uur.

 • Zoom’ is onze speelruimte, zodat we elkaar kunnen zien en inspireren.
 • Een half uur voor tijd ontvang je de inloglink in je mail.
 • Meespelen kost niks!

Creatieve mega boost: masterclass Zakelijk Tekenen deze week met 15% korting!

Omdat we nu allemaal in hetzelfde (thuiszitten) schuitje zitten geef deze week 15% #creatiefopladen korting op de Masterclass Zakelijk Tekenen!

Een online feestje en mega creatieve boost. Waar je in 3 uur wordt ondergedompeld in de wereld van zakelijk tekenen. Zodat je daarna vol vertrouwen zelf aan de slag kunt en meer creativiteit in je (werkende) leven kunt brengen!

Are you in? 😃
De masterclass vindt plaats op woensdag 27 januari van 9.30 tot 12.30 (met een 2e creatieve mini boost en Q&A op woensdag 10 februari).


2 thoughts on “Laad creatief op en doe mee!

 1. Ik ben bezig met mijn website voor creatieve dingen en was online op zoek naar creativiteit en zag dus deze blog voorbij komen. Mijn creativiteit loopt deze dagen niet heel erg vloeiend waardoor ik op zoek ging naar tips. Ik loop met mijn website (https://www.chefcocktail.nl/) een beetje vast en was benieuwd of er wellicht in de toekomst weer zoiets gehouden kan worden of dat je ergens anders nog tips hebt staan..

  1. Ha Douwe,
   Super leuk dat je op mijn blog kwam en mijn creatieve speelkwartier hebt gevonden 😃.
   Ik heb voorlopig helaas niet iets soortgelijks op de planning staan. Wellicht volgend jaar weer!
   (Wel ga ik een workshop plannen rond het thema Jouw Jaarplan in 1 dag, voor ondernemers/ ondernemende mensen die het leuk vinden uit te wisselen met elkaar en elkaar te inspireren en op een creatieve manier (met tekenen en visionboards) bezig te gaan met hun plannen en deze concreet te maken. Mocht je dit leuk vinden meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief of laat het me even weten dan houd ik je op de hoogte 😉). Groetjes, Ariënne

Geef een reactie