Boost jouw communicatie
met de gratis
Zakelijk Tekenen challenge

Wil jij opvallen, tussen ál die andere (online) ondernemers? Tussen al die gelikte, maar dertien-in-een-dozijn Canva & ChatGPT designs? En  jouw ideale klant letterlijk en figuurlijk ‘raken’? Maar weet je niet hoe?

Doe dan mee met de challenge. En leer in 5 dagen hoe jij authentiek communiceert met jouw klanten en een echte connectie maakt door te tekenen! 

Euh, tekenen?!

JA, TEKENEN! 

Door te tekenen voeg jij namelijk een unieke, persoonlijke laag toe aan jouw communicatie. ‘Handgemaakte’, getekende uitgingen triggeren namelijk ons brein. Ze vallen op en raken ons 10x meer dan al die gelikte, maar onpersoonlijke digitale sh*t! (no offense)

Bovendien spreek je tegelijk de ‘voorkeurstaal’ van ons menselijk brein aan door te tekenen. Want heb je er wel eens bij stil gestaan dat tekenen de eerste en oudste communicatie vorm in ons bestaan is?

En wist je dat meer dan 75(!)% van de sensorische input die onze hersenen verwerken visueel is? En dat je brein dus maar 25% besteedt aan andere input? Your brain loves dus plaatjes! Daarom worden beelden ook tot wel 5 x beter onthouden dan tekst en spraak!

Als jij tekent wordt je beter dus onthouden én begrepen. Een GOUDEN COMBINATIE als jij er uit wilt springen met jouw verhaal en bedrijf!

En het mooie is ...

... nog bijna geen enkele ondernemer
heeft dit GOUDEN EI ontdekt!

Dus pak die stift op en:

🦄 Personaliseer jouw communicatie en val op. Voeg jouw eigen, unieke stempel toe, in plaats van die standaard Canva templates waar iedereen mee wordt dood gegooid!

💡 Maak jouw verhaal in één oogopslag duidelijk, zodat jouw klant je sneller & beter begrijpt.

🧠 Word beter herinnerd & blijf pakken in het hoofd van jouw doelgroep. Door slim gebruik te maken van de werking en visuele voorkeur van het brein van jouw klanten!

Wat we gaan doen:

In 5 dagen leer jij de kunst van communiceren met tekenen. Ik leer je hét geheim van Zakelijk Tekenen en neem je stap voor stap mee in het maken van eenvoudige, maar mega krachtige visuals. Aan het eind van de challenge heb jij jouw eerste getekende verhaal gemaakt! 

En denk je nu ...

Ja klinkt super tof, maar ik kan ECHT NIET TEKENEN!

Dan heb ik goed nieuws voor je! 
Want IEDEREEN kan tekenen! 
Ja, ook jij.

Als jij kunt schrijven, kun jij dit ook!
Echt waar.

Dus, ga jij voor gouden communicatie?

Doe dan mee en boost jouw business 🤩!

Deze ondernemers gingen je al voor:

De Challenge is helaas gesloten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe challenges en gratis webinars:

FAQ

Ja, zeker! Deze challenge is juist een hele fijne, laagdrempelige manier om te ontdekken dat ook jij kunt tekenen. Dus verras jezelf en doe mee 😉.

Aan wat (print)papier en wat gekleurde stiften (of anders potloden) heb je genoeg!

Maximaal 15 minuten per dag in totaal. Een heerlijk, creatief tussendoortje dus. Ook als je weinig tijd hebt.

Geen probleem! Je ontvangt elke dag aan het begin van de ochtend de videoles in je mail. Ook op de laatste dag. De video’s blijven daarna nog 2 weken beschikbaar, dus je kunt de challenge gewoon op jouw eigen tijd volgen! 

Vrijdag 9 juni sluiten we, voor wie wil, live af in Zoom! Ik geef dan de laatste les live en je kunt al jouw vragen over de challenge en tekenen stellen!

Je ontvangt de link automatisch als je mee doet met de challenge. En je hoeft je niet extra aan te melden voor de afsluiter. Je kunt vrijdag gewoon inloggen. 

Voor ondernemers die kennis wil maken met Zakelijk Tekenen en die op een andere, effectieve manier wil leren communiceren en werken. 

Maar ook als je bijvoorbeeld coach, leraar, projectleider of trainer werkt binnen een bedrijf kun je deze lessen zeker toepassen! Tekenen is er voor elk beroep!

Ja!

Geen probleem! Je ontvangt de videolessen in je inbox, dus je kunt ook prima meedoen zonder Facebook.

Heb je nog een andere vraag? Mail me gerust!