e-boek zakelijk tekenen

Laat jouw inner-tekenaar los voor meer creativiteit en energie op je werk - met workshop zakelijk tekenen

Ben jij op zoek naar meer creativiteit en energie in je werk? En ben je klaar voor een nieuw avontuur?

Download dan dit gratis e-boek. In 5 stappen leer jij je inner-tekenaar los te laten en leer je hoe jij tekenen kunt inzetten in je werk!

Je:

leert wat de voordelen van tekenen zijn

leert over de toepassingen van zakelijk tekenen

leert dat óók jij kunt tekenen

en je zet je eerste stappen als tekenaar!

– Bonus –

Naast het e-boek ontvang je ook nog een inspiratiemail van me die je verder op weg helpt. Met inspiratie, tips en toffe oefeningen om jouw tekenavontuur mee te beginnen!

Met de gids en de mail maak je een vliegende start en vul ik jouw rugzak met de basis benodigdheden om tekenen toe te gaan passen in jouw (werkende) leven. Zodat het ‘vonkje’ aan gaat en jouw creativiteit en inner-tekenaar los komen! 

Ik vertel je waarom je überhaupt zou willen tekenen, wat de toepassingen zijn en deel hét geheim van zakelijk tekenen met je. Zodat jij over die tekendrempel stapt en direct aan de slag kunt. Je zult zien: ook jij kunt tekenen!

Enjoy the ride!

Liefs, 

Ariënne

Het e-boek is helaas niet meer beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van (gratis) Challenges en andere toffe Zakelijk Tekenen events? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Pijl - lees meer over zakelijk tekenen e-boek.

Over mij

Hoi, ik ben Ariënne. Net als jou was ik op zoek naar meer creativiteit in mijn (werkende) leven. Die vond ik door te gaan tekenen.

Zakelijk Tekenen is voor mij de ultieme combinatie tussen creativiteit en doelgericht werken. Het is dan ook mijn missie om deze ‘seriously fun’ tool te delen met anderen, zodat ook zij meer energie en plezier in hun werk krijgen!

Zo ontstond mijn blog en ook dit e-boek; een kleine, krachtige gids om jou die eerste stap te laten zetten! In de hoop dat ook bij jou dat vonkje aangaat en je gegrepen wordt door het teken-virus.