Dubbel feest: gratis e-boek & nieuwe workshop!

Reden voor een (dubbel) feestje! Ik heb een (gratis) e-boek geschreven over zakelijk tekenen en een nieuwe workshop gelanceerd. Voor iedereen die denkt dat hij/zij niet kan tekenen. En die visuele verslagen voorbij ziet komen, en denkt: ‘Super gaaf! Maar dat kan ik zelf nooooit.’

e-boek: zakelijk tekenen leren in 5 stappen

Om jou over die tekendrempel te krijgen schreef ik een e-boek. Waarin je in vijf stappen leert te tekenen door hét geheim van zakelijk tekenen met je te delen. Geloof me: iedereen kan dit, jij ook!

En je gaat het nog leuk vinden ook! Daar ben ik van overtuigd. Dus waar wacht je nog op? Download het e-boek, ga lekker aan de slag en start jouw tekenavontuur! En ken je nog meer ‘skeptici’? Deel dit bericht dan met ze, zodat ook zij zullen zien: iedereen kan tekenen!

Online workshop zakelijk tekenen

Leergang workshop zakelijk tekenen online

Wil je een vliegende start maken met zakelijk tekenen? En alle tools krijgen om binnen no-time je eigen visuals te maken?

Ga dan mee op tekenavontuur met me en doe mee met de nieuwe online workshop! Met de live online training, inspiratiemails en live Q&A maak jij straks met vertrouwen en plezier jouw eigen visuele verslagen!

En omdat dit een nieuwe training is maak ik er een extra groot feestje van en krijg je eenmalig korting PLUS een starterskit. Met stiften, een etui én de iconen-waaier. Een A6-boekje dat ik aan het ontwikkelen ben, met meer dan 250 symbolen om inspiratie uit op te doen!

De training start vrijdag 3 juli. Er zijn maar 8 plekken dus wees er snel bij!


Geef een reactie