🚀 Boost your
Business by Drawing!🚀

Wil jij opvallen, tussen ál die 1,5 miljoen andere (online) ondernemers? En originele, unieke content maken? Die jouw ideale klant letterlijk en figuurlijk ‘raakt’?  

Dan is deze course voor jou! Leer hoe jij jouw communicatie kan super-boosten met de kracht van tekenen!

Jij kan het anders doen ...

Heb jij een supergave (online) business en ga jij vol passie voor jouw missie? Maar vind je het lastig om op een originele, creatieve manier te communiceren? Zodat jij er uit springt tussen ál die anderen? En kost het je veel moeite om telkens weer sprankelende, originele en aantrekkelijke content te maken voor jouw socials? En ben je helemaal uitgekeken op de dertien-in-één-dozijn Canva templates, die iedereen op z’n pagina’s knalt? 

Jij kan het anders doen!

Val op en creëer unieke & creatieve
content door te tekenen!

Euh, tekenen?

Ja! Tekenen! 

Tekenen is dé tool voor originele en opvallende communicatie. 

Want door te tekenen voeg jij een unieke, persoonlijke laag toe aan jouw communicatie. ‘Handgemaakte’, getekende uitgingen triggeren namelijk ons brein. Ze vallen op en raken ons 10x meer dan al die gelikte, maar onpersoonlijke digitale sh*t! (no offense).

Bovendien spreek je tegelijk de ‘voorkeurstaal’ van ons menselijk brein aan door te tekenen. Want heb je er wel eens bij stil gestaan dat tekenen de eerste en oudste communicatie vorm in ons bestaan is?

En wist je dat meer dan 75(!)% van de sensorische input die onze hersenen verwerken visueel is? En dat je brein dus maar 25% besteedt aan andere input? Your brain loves dus plaatjes! Daarom worden beelden ook tot wel 5 x beter onthouden dan tekst en spraak!

Dus als jij tekent je beter dus begrepen én onthouden. Een GOUDEN COMBINATIE als jij er uit wilt springen met jouw verhaal en bedrijf!

En het toffe is: nog bijna geen enkele ondernemer
heeft dit GOUDEN EI ontdekt!

Dit is dus hét moment om de stift top te pakken en te gaan shinen met jouw communicatie!

Want door gebruik te maken van de ‘magic power of the pen’:

🦄 Personaliseer jij jouw communicatie en val je MEGA op. Voeg jouw eigen, unieke stempel toe. In plaats van die standaard Canva templates waar iedereen mee wordt dood gegooid en trek de aandacht van jouw doelgroep. 

❣️ Verbind volgers aan jouw brand door de persoonlijke touch in jouw communicatie.

💡 Breng jouw kennis & verhaal nog krachtiger over en maak in één oogopslag duidelijk wat je bedoelt, zodat jouw ideale klant je sneller & beter begrijpt.

🧠 Wordt beter herinnerd & blijf pakken in het hoofd van jouw doelgroep. Door slim gebruik te maken van de werking en visuele voorkeur van het brein van jouw klanten!

🤩 En wordt weer blij van het maken van content en kom uit de sleur. Krijg nieuwe inspiratie en boost je creativiteit. 

Pijlen 2- lees meer over zakelijk tekenen e-boek

Boost your Business by Drawing

Tijdens het Boost Your Business By Drawing traject gaan we samen jouw communicatie boosten! Samen met andere gepassioneerde ondernemers leer jij jouw verhaal kracht bij te zetten door te gaan tekenen. 

In deze online cursus leer ik jou de theorie achter sterke en aantrekkelijke visuele communicatie. Die we vervolgens direct gaan toepassen en vertalen naar jouw bedrijf! Elke module werk jij aan jouw eigen casus en creëeren we samen krachtige visuele content voor jou. 

Het Boost You Business by Drawing traject bevat:

🤩 BONUS 1:
een goed gevulde goodiebag met Viva la Visuals’ Favorites met o.a. een set professionele markers, etui, Iconen Waaierboek & werkboek. 

🤩 BONUS 2: 
Mijn 5 meest gebruikte visuele templates & werkbladen t.w.v. 99,- voor het bedenken en plannen van mijn social content, zodat jij nooit meer zonder inspiratie zit en weer overzicht en controle krijgt over jouw socials.

Na afloop:

Deze ondernemers gingen je al voor:

De modules:

1. Jouw bedrijf in beeld

Yes, vandaag gaan we echt van start! Na een korte kennismaking met de andere business babes gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen ‘visuele BeeldenBieb’. Custom symbolen die horen bij jouw bedrijf en waarmee jij jouw verhaal kan vertellen. Daarnaast duiken we ook in de theorie van Zakelijk Tekenen: waarom werkt visuele communicatie zo goed en hoe kun jij hier gebruik van maken om jouw business te boosten? 😉

2. Power to the people!

Deze dag staat in het teken van poppetjes! Want jij werkt in jou bedrijf niet voor jezelf; het draait om jouw klanten. Daarom leer jij hoe je eenvoudig, maar effectief jouw eigen poppetjes kunt tekenen. Zodat jouw klant meer verbinding voelt met jou en zich herkent in jouw visuele verhalen. We ontwikkelen samen jouw eigen, custom avatar. Die je kunt gaan inzetten in al jouw communicatie.

3. Visual Storytelling

Leer over de verschillende toepassingen van visual storytelling. Hoe breng je een heel verhaal samen in 1 tekening? Met visual stories snapt jou klant je sneller én beter, onthoudt 'ie meer en sprankelt en bruist jouw communicatie met jouw energie! Dus geen saaie presentaties meer, standaard Canva templates of langdradige, abstracte pitches voor jou! Je leert daarom het stappenplan voor het maken van jouw eigen visuele verhalen. Ook deel ik standaard templates met je voor verschillende scenario’s en daarna ga jij aan de slag met jouw eerste eigen ‘praatplaat’!

4. Digitaal Tekenen

Je leert hoe je jouw tekeningen op papier digitaliseert en je leert tekenen op de tablet! Want digitaal kun je efficiënter werken en deze tekeningen kun je makkelijk en snel hergebruiken. Je leert toffe tips & trics binnen het tekenprogramma om originele (bewegende) content mee te maken. Ook gaan we aan de slag met het digitaliseren van jouw symbolen en avatar en gaan we templates ontwikkelen voor jouw social media. Zodat je een rete goeie basis hebt om uit te putten voor jouw communicatie! 😉 En zo snel en makkelijk nieuwe content kunt maken.  (Goed om te weten: ik leer jou tekenen in de app ProCreate op de iPad. Deze app kost slechts eenmalig 15,-. Heb je geen iPad? Geen zorgen! Ook in andere programma’s kun je fijn tekenen.)

5. Tekenen als super
Denk Tool

Vandaag duiken we in de waarde van tekenen voor de achterkant van je bedrijf ;). Want tekenen helpt je ook sneller, overzichtelijker en creatiever te zijn in jouw denken! Ik leer jou de geheimen van mijn nummer 1 visuele denk tool: mindmapping! Dé tool voor ondernemers om je ideeën te organiseren en snel en overzichtelijk te brainstormen (met jezelf) en te komen tot nieuwe en creatieve ideeën. Het helpt je niet alleen om rust te brengen in je hoofd, maar ook in de ontwikkeling van jouw bedrijf en in gesprekken met jouw klant. Ook leer je hoe je kan tekenen tijdens gesprekken met jouw klant (bijvoorbeeld tijdens intakes), zodat je sneller tot de kern komt en elkaar beter begrijpt! Ook leer ik je wat visuele templates voor jou kunnen doen en hoe jij deze zelf maakt voor jouw eigen klanten en aanbod.

6. LIVE (optioneel)

Vind je het fijn een stok achter de deur te hebben? En lekker samen met anderen aan de slag te gaan en geïnspireerd te worden? Kies dan voor de live optie. Hierbij doorlopen we in 4 live, online lessen de modules en gaan we ook samen aan de slag met jouw visuele content tijdens de lessen. Zo krijg je nog meer inspiratie, werk je lekker gefocust en krijg je direct feedback van mij! Daarnaast ontmoeten elkaar op de live dag in Arnhem. Een super gave, mega inspirerende dag waar we jouw visuele skills naar een nog hoger niveau tillen en waar je de tijd hebt om aan jouw eigen casus te werken, directe feedback en tips krijgt van mij en tijd hebt om te netwerken met de andere tekenende business babes (en boys)!

Data: do 29 juni, do 13 juli, do 14 sept & do 28 sept - 9.30-12.30 uur + LIVEDAG op vrijdag 20 oktober 10-16 uur.

Wat anderen zeggen:

"Jaaa, de challenge was zó leuk dat ik alvast als verjaardscadeau ook de training ga doen! Nu al zin in!"
Nynke
Lifestyle coach
"Wow, wat was dít vet! Ik dacht echt dat ik het niet kon, maar niets is minder waar. Zeker met Ariënne's duidelijke uitleg en goede voorbeelden komt het helemaal goed! Zo waardevol dit. Ik teken nu bij alles! Van intakes tot ideeën uitwerken. En ook mijn socials zijn nu 10x origineler! Echt doen dus dit."
Maike
Online Kennisondernemer
"Ik kan iedereen deze training aanbevelen. Het is echt een verrijking van je communicatie als je daar ook de kracht van beelden bij in kunt zetten.”
Maggie
Zelfstandig ondernemer

Dit kun jij straks allemaal ook:

Jouw eigen (digitale) lesmateriaal maken:

Échte, eigen unieke (viral) content!

Gepersonaliseerde werkbladen, templates, goodies en …?! 

Jij kan straks álles maken!

Dus: ben jij klaar om kleur te bekennen
en te gaan knallen met jouw communicatie? 

En ga jij all-in?

Pijlen 2- lees meer over zakelijk tekenen e-boek

🚀 Boost your Business
by Drawing 🚀
- online -

Normaal 779,-
Nu € 497,- exl. BTW

Of betaal in 6 delen van 87,-

Start: 4 september 2023

🚀 Boost your Business
by Drawing 🚀
- Online + Live -

Normaal 1.249,-
Nu € 957,- exl. BTW

Of betaal in 6 delen van 164,-

Disclaimer: tekenen is mega verslavend! Als je eenmaal begint is het moeilijk stoppen 😉.

Over mij:

Als mede zelfstandig ondernemer herken ik als geen ander jouw struggles bij het ondernemen én ook de passie die jij hebt voor jouw eigen business. Doing what you love: het meest fantastische, maar waarschijnlijk ook meest uitdagende wat je ooit gedaan hebt! 

Ik ben er eind 2022 vol voor gegaan. Iets waarvan ik (stiekem) al heel lang van droomde. Creatief bezig zijn en volledig mijzelf kunnen zijn en uiten. Dát is wat tekenen doet voor mij en wat ik ook aan anderen wil geven. Laten zien dat je anders kan en mag zijn. En serieus werk kunt doen mét creativiteit en speelsheid. You can be it all!

Daarom help ik ook zo graag andere ondernemers. Zodat ook zij kunnen shinen met hun business. Ik leer ze op te vallen, sprankelen en authentiek te communiceren met hun klanten door te tekenen. En met mijn business management en marketing achtergrond help niet alleen met het maken van die ‘leuke tekeningetjes’, maar juist óók met de strategie er achter ;). Zodat jij jouw passie kunt delen met zo veel mogelijk anderen!

FAQ

Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen zetten in hun communicatie en het anders willen doen, maar niet weten hoe. En die het lastig vinden creatieve en originele content te maken en klanten te trekken en binden. 

Ja, zeker! Deze cursus is juíst voor mensen zoals jij met geen tekenervaring. Dus no worries ;). Als jij blij van al die tekeningen (en de Challenge) wordt dan ga je dit zeker kunnen! Ik ga je daarbij helpen en neem je stap voor stap mee. Ik leer je met simpele, maar krachtige beelden jouw verhaal te vertellen en op te vallen. En geef je allerlei handige tips en trucs voor spetterend uitziende tekeningen. Dat gaat echt helemaal goed komen! 🙂 

Twijfel je nog? Stuur me dan een berichtje en je mag me proberen te overtuigen dat jij dit echt niet kunt hihi 😱. Ik zal je nu vast zeggen: gaat je niet lukken ;).

 

Dat bepaal jij zelf! De online cursus kun jij helemaal op jouw eigen tempo volgen. Elke les duurt ca. 5 minuten en de oefeningen 5 tot 10 minuten per keer. Vind je het fijn om juíst een stok achter de deur te hebben? En ook directe feedback op jouw werk te krijgen en live (online) contact met mij te hebben? Dan is de LIVE versie wat voor jou! Hierbij ga je samen met de groep aan de slag, doorlopen we samen het programma en werk je op vaste tijden lekker gefocust aan jouw visuals!

Geen zorgen! Alle sessies worden opgenomen en staan dezelfde dag online zodat je ze kan terug kijken. En mochten er meerdere deelnemers niet kunnen (zoals in de vakantie) dan plannen we samen een nieuwe datum ;). 

Ja, als jij veel mer communicatie doet in jouw werk dan zul jij ook zeker profijt hebben van deze training. Tekenen is een universele skill waar je alle kanten mee op kunt! Maak bijvoorbeeld jouw aantekening visueel, teken en leg uit tijdens meetings of presenteer met jouw eigen visuals en maak een verpletterende indruk 😉. 

Ja, zeker! Ik maak met alle liefde visuals voor jou! Van custom avatars tot een ‘pitchplaat’ of jouw kennis in beeld: alles is mogelijk. Neem contact met me op en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Zit jouw vraag er niet tussen, of wil je nog meer weten? Neem dan contact met me op